Теа Colours -
Cool toys for cool kids

Tea Colours е дистрибутер на најдобрите и најновите играчки во светот, ние ги застапуваме сите најдобри и најпопуларни брендови за вашите најмили, се стремиме кон тоа секогаш клиентот да ја добие потребната сатисфакција и квалитет. Децата треба да се гледаат со посебно внимание, најдобрите и најбезбедните играчки се наш приоритет и цел да ви ги овозможиме секогаш и секаде во нашата држава. Во моментов имаме две продажни места на најдобрите локации во Скопје.
- Skopje City Mall 2ри Спрат - ( Tea Colours Toy Store )
- Ул. Димитрие Чуповски бр.3 (Рекорд) - ( Tea Colours Toy Store 2 )

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.