Контактирај

Доколку сакате да го контактирате нашиот тим тоа можете да го направите тука со користење на контакт формата.

Контакт Форма

Tea Colours Toy Store

Skopje City Mall

Љубљанска 4, Скопје 1000

Tea Colours Toy Store 2

Рекорд

Димитрие Чуповски бр.3 1000 Скопје

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.