Најчесто поставувани прашања

За да се регистрирате на нашата онлајн продавница потребно е да го селектирате текстот ” Најави се! ” кој се наоѓа во вашиот десен агол најгоре на секоја страница од нашата онлајн продавница. Потоа одберете “Регистрација” и внесете ѓи корисничките податоци.

Доколку не можете да ја пронајдете e-mail пораката од нашата онлајн продавница ве молиме проверете го вашето “spam” сандаче.

Нашата онлајн продавница нуди три различни начини на плаќање. Начинот на плаќање можете да го одберете во вториот чекор од процесот за наплата. Важно е да знаете дека СЕКОГАШ вашите податоци кои ги оставате на teacolours.mk се безбедни.


Начини на плаќање со кои можете да платите на teacolours.mk :

1. VISA/Mastercard Онлајн наплата. (casys)
2. Плаќање при испорака. ( клиентот плаќа при подигнување на нарачката на нашиот курир )
3. Жирално плаќање ( информациите за жирално плаќање ќе ви се појават веднаш по завршување на нарачката )

За да го пронајдете посакуваниот производ на нашата онлајн продавница нашиот тим ви нуди неколку решенија.


1. Со користење на пребарувачот во вашиот десен агол веднаш до главното мени можете да го внесете името на производот (играчката) која сакате да ја разгледате или купите, Пребарувачот работи со кирилична и латинична поддршка во зависност од името и брендот на производот (играчката)

2. Со користење на главното мени кое се наоѓа најгоре на нашата онлајн продавница можете да ја одберете посакуваната категорија, се што треба да направите е да отидете со стрелката до полето “Продавница” каде ќе ви се отворат сите категории и подкатегории на производи кои можете да ги разгледате или купите.

3. Во нашата продавница односно на секоја страна која спаѓа во базата на онлајн продавницата на вашата лева страна имате филтер за пребарување, овој начин на пребарување е најдобар и најефикасен бидејќи имате многу различни опции на филтрирање, пр. одредување на цена, подредување по цена (најниска кон највисока и обратно), одбирање на посакуваната категорија на производи, подредување САМО на производи кои се на попуст, пребарување по брендови и тн.

За да направите нарачка потребно е посакуваниот производ и посакуваната количина да ја додадете во вашата кошничка, откако ќе го направите тоа потребно е да продолжите кон наплаќање на нарачката, тоа можете да го направте во вашата кошничка со селектирање на полето “Продолжи кон наплата” . Доколку сте веќе постоечки корисник за да преминете кон наплата можете да влезете во вашиот Кориснички Панел и да го селектирате полето “Наплата” .

Load More

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.