PLAY-DOH мини комплет фабрика

580ден

PLAY-DOH мини комплетите се супер забава за секое време! Достапни се 3 различни сетови со различни додатоци🎁 Станете заболекар, фризер или фабрика за се што ќе ви дозволи имагинацијата🎨

внеси »

Опис

PLAY-DOH мини комплетите се супер забава за секое време! Достапни се 3 различни сетови со различни додатоци🎁 Станете заболекар, фризер или фабрика за се што ќе ви дозволи имагинацијата🎨

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.