Бебе Baby Born црнче 43 цм

3990ден

Baby Born, интерактивно бебе, високо 43 цм.

Куклата има 7 основни функции:
• пие од шишенцето со цуцла;
• мочка во пелената или во нокширчето;
• плаче со солзи;
• може да се храни;
• може да се капе во бања за бебиња”Baby Born” (која одделно се продава);
• ги движи рацете и нозете со ваша помош;
• ги зантвора очите за спиење ако го легнете.

Сетот содржи:
• бебе –со облека и капче;
• нокширче;
• памперс;
• шише со цуцла;
• лажичка и линивче;
• цуцла;
• 2 нараквици за куклата.

Производот е распродаден

Опис

Baby Born, интерактивно бебе, високо 43 цм.

Куклата има 7 основни функции:
• пие од шишенцето со цуцла;
• мочка во пелената или во нокширчето;
• плаче со солзи;
• може да се храни;
• може да се капе во бања за бебиња ”Baby Born” (која одделно се продава);
• ги движи рацете и нозете со ваша помош;
• ги зантвора очите за спиење ако го легнете.

Сетот содржи:
• бебе –со облека и капче;
• нокширче;
• памперс;
• шише со цуцла;
• лажичка и линивче;
• цуцла;
• 2 нараквици за куклата.

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.