Baby Born Кукла со додатоци за бања 43 цм

3990ден

BABY Born Soft Touch – Кукла со аксесоари за бања

Baby Born постојано нешто става во уста, веројатно наскоро ќе и никнат заби.
Затоа мечето Бруно и патката Берта, на нејзината близичка, покажуваат како се мијат заби.
Пижамата и е украсена со водени капки.
Четката за заби е во облик на мечето Бруно, кое знае како треба да се грижиме за забите.
Таа дури и мириса на паста за заби.
Покрај производите за нега на забите, сетот има и додатоци кои ги помагаат 9те функции на куклата.
Дајте и да јаде кашичка од чинивчето со лажичката.
Потоа ставете ја на нокширчето.
Внимавајте! Понекогаш сака да ја наполни пелената.
Цуцлата со ланче и помага при чешањето на непцата.
Рацете, нозете и главата се подвижни.
Таа сака да се бања навечер и ги затвора очите кога ќе легне на грб.
Има 9 различни функции за одлична забава.

Сетот вклучува:
четка за заби;
туба со паста за заби;
чашка за плакнење на забите;
нокширче;
пелена;
чинивче и лажиче;
1 порција кашичка;
шишенце;
цуцла со врвка;
извод на родените;
по 1 нараквица на пројателството за вашето дете и за неговата кукла.

Производот е распродаден

Опис

BABY Born Soft Touch – Кукла со аксесоари за бања

Baby Born постојано нешто става во уста, веројатно наскоро ќе и никнат заби.
Затоа мечето Бруно и патката Берта, на нејзината близичка, покажуваат како се мијат заби.
Пижамата и е украсена со водени капки.
Четката за заби е во облик на мечето Бруно, кое знае како треба да се грижиме за забите.
Таа дури и мириса на паста за заби.
Покрај производите за нега на забите, сетот има и додатоци кои ги помагаат 9те функции на куклата.
Дајте и да јаде кашичка од чинивчето со лажичката.
Потоа ставете ја на нокширчето.
Внимавајте! Понекогаш сака да ја наполни пелената.
Цуцлата со ланче и помага при чешањето на непцата.
Рацете, нозете и главата се подвижни.
Таа сака да се бања навечер и ги затвора очите кога ќе легне на грб.
Има 9 различни функции за одлична забава.

Сетот вклучува:
четка за заби;
туба со паста за заби;
чашка за плакнење на забите;
нокширче;
пелена;
чинивче и лажиче;
1 порција кашичка;
шишенце;
цуцла со врвка;
извод на родените;
по 1 нараквица на пројателството за вашето дете и за неговата кукла.

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.