Baby Born Кукла со долга коса и додатоци 43 цм

3990ден

BABY Born – Кукла девојче

Може да плаче со “вистински солзи” – за да потечат солзите, неопходно е пред тоа да и дадете да пие од шишенцето и да го стиснете за рачето под мишка;
Може да пие од шишенце со цефка;
Може да ги движи рацете и нозете со ваша помош.

Сетот содржи:
Интерактивна кукла Baby Born сестричка;
2 нараквици – една за куклата и една за детето;
Четка за чешлање на косата на куклата;
Ластичиња и стегачи за косата на куклата;
Шишенце со цефка;
Oблека, која лесно се соблекува.Куклата може да се облече во друга облека од серијата BABY Born (која одделно се продава).
Висина на куклата: 43 см.

внеси »

Опис

BABY Born – Кукла девојче

Може да плаче со “вистински солзи” – за да потечат солзите, неопходно е пред тоа да и дадете да пие од шишенцето и да го стиснете за рачето под мишка;
Може да пие од шишенце со цефка;
Може да ги движи рацете и нозете со ваша помош.

Сетот содржи:
Интерактивна кукла Baby Born сестричка;
2 нараквици – една за куклата и една за детето;
Четка за чешлање на косата на куклата;
Ластичиња и стегачи за косата на куклата;
Шишенце со цефка;
Oблека, која лесно се соблекува.Куклата може да се облече во друга облека од серијата BABY Born (која одделно се продава).
Висина на куклата: 43 см.

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.