Zapf Baby Бебе Анабел 43 цм

4390ден

Бебето Анабел е реалистична кукла, како вистинско бебе.
Куклата има меко тело и убаво лице; може да плаче вистински солзи;
сака да ја нишкате и многу ја сака својата цуцла.
Устето го мрда реалистично кога пие и прави симпатични звуци за да го покаже моменталното расположение.
Можете дури и да ја скокоткате и таа ќе се смее.
Бебе Annabell е совршена кукла за игра, негување, развивање на вистинско чувство за одговорност
и секако е многу забавна! .
Сетот содржи бебе кукла од 43 см со облека, шише, кукла, лигавче и ланче. Куклата работи на батерии.

внеси »

Опис

Бебето Анабел е реалистична кукла, како вистинско бебе.
Куклата има меко тело и убаво лице; може да плаче вистински солзи;
сака да ја нишкате и многу ја сака својата цуцла.
Устето го мрда реалистично кога пие и прави симпатични звуци за да го покаже моменталното расположение.
Можете дури и да ја скокоткате и таа ќе се смее.
Бебе Annabell е совршена кукла за игра, негување, развивање на вистинско чувство за одговорност
и секако е многу забавна! .
Сетот содржи бебе кукла од 43 см со облека, шише, кукла, лигавче и ланче. Куклата работи на батерии.

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.