Кинетички песок – SANDS ALIVE GLOW Вулкан

1790ден

внеси »

Опис

Sands Alive Glow e магичен песок, кој ја впива светлината и свети во темно. Лесно се обликува и никогаш не се суши. ВНИМАНИЕ: Создава зависност од играње и забава!!!

Sands Alive Glow Магичен Песок кој свети во темно

Sands Alive Glow e магичен песок, кој ја впива светлината и свети во темно. Лесно се обликува и никогаш не се суши. ВНИМАНИЕ: Создава зависност од играње и забава!!! 🙂

Posted by Tea Colours on Thursday, December 29, 2016

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.