Интерактивна срничка Emotion Pets Praline

4490ден

внеси »
Шифра на производот 206 Категории , ,

Опис

Симпатична интерактивна срна Пралин

Пралин е слатка срна која знае што сака и навистина има потреба од вашата љубов и грижа! Научете како да разберете што сака и како да се грижите за неа. За да ја вклучите срничката, префрлете го кошчето, кое се наоѓа на нејзиниот стомак, во положба ON.

Јас сум будна!
Пралин е подготвена за игра!
Трепнува со очите и те повикува на игра!

Јас сум гладна!
Кога ќе ви се јави Пралин и ќе трепне, можеби е гладна.
Нахранете ја со овошје и гледајте ја како јаде (доближете го овошјето до средината на нејзиниот нос неколку секунди).
Кога ќе се најаде, Пралин ќе ви се заблагодари со радосен звук.

Погали ме!
Пралин сака да се гали и гушка!
Погалете го нејзиниот грб и таа ќе ви се заблагодари со движење на очите и ушите.

Јас сум исплашена!
Кога Пралин ќе слушне силен звук, ќе се исплаши и ќе испушти звук, ќе ги затвори очите и ќе и затреперат ушите.
За да ја смирите, обидете се да ја нахраните и галете ја по грбот.

Досадно ми е, сакам да играм!
Ако ви се јави Пралин, а вие не си играте со неа, таа се досадува, трепнува и заспива!
Кога ќе заспие, може да се разбуди во следната минута ако ја галите или ако слушне силен звук.

Време е за спиење!
Ако не сакаш да си играш со Пралин, таа ќе ги затвори очите и ќе заспие.
Притиснете го копчето на горниот дел од нејзината опашка 3 секунди за да се разбуди или повторно да заспие.

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.