Интерактивно еленче Emotion Pets – Interactive Cute Crumble

4490ден

внеси »
Шифра на производот 5000 Категории , , ,

Опис

Симпатично интерактивно еленче Cramble

Crumble е сладок елен кој знае што сака и навистина има потреба од вашата љубов и грижа! Научете како да разберете што сака и како да се грижите за него – неговите очи светат сини кога не се чувствува добро и светат во светла боја кога му е добро! За да го вклучите еленот, префрлете го копчето, кое се наоѓа на неговиот стомак, во позиција ON.

Буден сум!

Крамбел е подготвен да си игра со вас. Трепнува со очи и ве вика! Кога очите му светат сини, му треба вашата грижа и прегратки!

Јас сум гладен!

Кога ќе ви се јави Крамбел и ќе трепне со сини очи, можеби е гладен. Нахранете го со овошје и видете како јаде (донесете го овошјето до средината на неговиот нос неколку секунди. Кога е среќен, очите ќе му светат портокалово! Кога ќе јаде, ќе ви се заблагодари со тоа што ќе испушта радосни звуци.

Погали ме!

Crumble е мало еленче и сака да го галат и гушкаат! Погали го неговиот грб и тој ќе ти се заблагодари со движење на очите кои ќе светнат во портокалова боја.

Јас сум исплашен!

Кога Крамбел ќе слушне силен звук, ќе се исплаши и ќе испушти звук, очите ќе му светат во сина боја и ќе ги затвори! За да го смирите, обидете се да го нахраните или да го галите по грбот.

Досадно ми е, сакам да играм!

Ако Crumble ви се јави и не си играте со него, тој се досадува, трепнува, очите му се светло сини и ќе заспие. Кога ќе заспие, Crumble може да се разбуди во следната минута ако го погалите или ако слушне силен звук.

Време е за спиење!

Ако не сакате да си играте со Крамбл, тој ќе ги затвори очите и ќе заспие. Притиснете го копчето OFF и потоа ON за да се разбуди.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Crumble може да изврши една команда (функција) во исто време. Не обидувајте се да го натерате да направи нова акција пред да ја заврши претходната, освен во функцијата СЕ ПЛАШАМ, кога можете да му дадете храна и да го галите по грбот за да го смирите. Кога играта ќе заврши, притиснете го копчето на неговиот стомак во положбата OFF.

Работи на батерии: 3 x AA (не се вклучени во производот).

Споделени искуства

Сеуште нема споделени искуства

Само корисниците кои го имаат купено овој производ можат да споделуваат искуства.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.