За да се регистрирате на нашата онлајн продавница потребно е да го селектирате текстот " Најави се! " кој се наоѓа во вашиот десен агол најгоре на секоја страница од нашата онлајн продавница. Потоа одберете "Регистрација" и внесете ѓи корисничките

Нашата онлајн продавница нуди три различни начини на плаќање. Начинот на плаќање можете да го одберете во вториот чекор од процесот за наплата. Важно е да знаете дека СЕКОГАШ вашите податоци кои ги оставате на teacolours.mk се безбедни. Начини на плаќање

За да го пронајдете посакуваниот производ на нашата онлајн продавница нашиот тим ви нуди неколку решенија. 1. Со користење на пребарувачот во вашиот десен агол веднаш до главното мени можете да го внесете името на производот (играчката) која сакате да ја

За да направите нарачка потребно е посакуваниот производ и посакуваната количина да ја додадете во вашата кошничка, откако ќе го направите тоа потребно е да продолжите кон наплаќање на нарачката, тоа можете да го направте во вашата кошничка со селектирање

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.