Како да го пронајдам посакуваниот производ?

За да го пронајдете посакуваниот производ на нашата онлајн продавница нашиот тим ви нуди неколку решенија.


1. Со користење на пребарувачот во вашиот десен агол веднаш до главното мени можете да го внесете името на производот (играчката) која сакате да ја разгледате или купите, Пребарувачот работи со кирилична и латинична поддршка во зависност од името и брендот на производот (играчката)

2. Со користење на главното мени кое се наоѓа најгоре на нашата онлајн продавница можете да ја одберете посакуваната категорија, се што треба да направите е да отидете со стрелката до полето “Продавница” каде ќе ви се отворат сите категории и подкатегории на производи кои можете да ги разгледате или купите.

3. Во нашата продавница односно на секоја страна која спаѓа во базата на онлајн продавницата на вашата лева страна имате филтер за пребарување, овој начин на пребарување е најдобар и најефикасен бидејќи имате многу различни опции на филтрирање, пр. одредување на цена, подредување по цена (најниска кон највисока и обратно), одбирање на посакуваната категорија на производи, подредување САМО на производи кои се на попуст, пребарување по брендови и тн.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.