Како да направам нарачка?

За да направите нарачка потребно е посакуваниот производ и посакуваната количина да ја додадете во вашата кошничка, откако ќе го направите тоа потребно е да продолжите кон наплаќање на нарачката, тоа можете да го направте во вашата кошничка со селектирање на полето “Продолжи кон наплата” . Доколку сте веќе постоечки корисник за да преминете кон наплата можете да влезете во вашиот Кориснички Панел и да го селектирате полето “Наплата” .

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.