Како да платам и начини на плаќање.

Нашата онлајн продавница нуди три различни начини на плаќање. Начинот на плаќање можете да го одберете во вториот чекор од процесот за наплата. Важно е да знаете дека СЕКОГАШ вашите податоци кои ги оставате на teacolours.mk се безбедни.


Начини на плаќање со кои можете да платите на teacolours.mk :

1. VISA/Mastercard Онлајн наплата. (casys)
2. Плаќање при испорака. ( клиентот плаќа при подигнување на нарачката на нашиот курир )
3. Жирално плаќање ( информациите за жирално плаќање ќе ви се појават веднаш по завршување на нарачката )

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.