Како да се регистрирам на вашата онлајн продавница

За да се регистрирате на нашата онлајн продавница потребно е да го селектирате текстот ” Најави се! ” кој се наоѓа во вашиот десен агол најгоре на секоја страница од нашата онлајн продавница. Потоа одберете “Регистрација” и внесете ѓи корисничките податоци.

  • Регистрација
Ја заборави лозинката? Ве молиме внесете го вашето Корисничко име или E-mail адреса. Откако ќе го притиснете копчето "Сакам нова лозинка" проверете ја вашата E-mail адреса, доколку не успеете да го најдете испратениот E-mail ве молиме проверете во spam сандачето.